Όροι Χρήσης - Εγγυήσεις & Πολιτική Επιστροφών - Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Επιστροφών
Η επιστροφή του προϊόντος πρέπει να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς του, υπό την προϋπόθεση ότι η συσκευασία και το προϊόν είναι άθικτα. Σημειώνεται επίσης ότι τα έξοδα αποστολής πριν και μετά την επιστροφή επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση που δεν θα πληρούνται οι παραπάνω όροι οι επιστροφές δεν θα γίνονται δεκτές.
 
Εγγυήσεις
Οι εγγυήσεις  που αναφέρονται στο κάθε προϊόν μέσα στη ιστοσελίδα μας καλύπτονται αποκλειστικά από τις κατασκευάστριες εταιρείες και όχι από εμάς, εμείς είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε σχετικά με την κάλυψη της εγγύησης του κάθε προϊόντος αλλά πρέπει να ξέρετε πως υπάρχει κάποιος χρόνος αναμονής ο οποίος διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα του προϊόντος και την διαθεσιμότητα του οίκου στο συγκεκριμένο προϊόν που αναλαμβάνει την επισκευή η την αντικατάστασή του. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει η σχετική ενημέρωση προς τον πελάτη για την όποια εξέλιξη και για τις ημερομηνίες πιθανής παραλαβής ή αντικατάστασης κάτι που θα γνωρίζει και το αρμόδιο τμήμα μας την ημέρα που το προϊόν θα φτάσει στο αντίστοιχο επισκευαστικό κέντρο. Η εταιρεία μας δεν αναλαμβάνει την  επισκευή για κανένα προϊόν το οποίο καλύπτεται από εγγύηση, όλα αποστέλλονται σε επίσημους αντιπροσώπους ή επισκευαστικά κέντρα εντός και σε ορισμένες περιπτώσεις εκτός Ελλάδας. Το προϊόν της εγγύησης αντικαθίσταται ή επισκευάζεται με ευθύνη των οίκων που αναλαμβάνουν τις περιπτώσεις των εγγυήσεων.
Μερικές φορές οι εγγυήσεις δεν αναγράφονται στην περιγραφή του προϊόντος οπότε αυτόματα λαμβάνεται υπόψη η εγγύηση που προσφέρει ο ίδιος ο κατασκευαστής και αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του.
Η εγγύηση δεν είναι έγκυρη σε περίπτωση βλάβης / δυσλειτουργίας που προκαλείται από ακατάλληλο χειρισμό / χρήση, καταστροφή. Σε περίπτωση που μας στείλετε προϊόν για εγγύηση και κατά τον έλεγχο που πραγματοποιηθεί δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα χρεώνεστε 20€ τον τεχνικό έλεγχο.
 
DOA
Τα προϊόντα καλύπτονται από DOA πέντε ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Αυτό σημαίνει ότι εάν το προϊόν είναι ελλατωματικό  θα πρέπει άμεσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας προκειμένου να γίνει η αντικατάσταση του. Καλύπτουμε τα μεταφορικά επιστροφής σε εμάς και αποστολής προς εσάς. Αν η επικοινωνία δε πραγματοποιηθεί εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τότε καμία αλλαγή δε θα γίνεται αποδεκτή. Μετά την πάροδο των 5 ημερών τα  μεταφορικά  τα χρεώνεται ο πελάτης. Σε περίπτωση εξαντλήσεως των αποθεμάτων το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να αντικαταστήσει το προιόν μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες. Εάν το προιόν δεν μπορεί να αντικατασταθεί θα γίνετε επιστροφή του χρηματικού ποσού το οποίο έχετε καταβάλει. Προιόντα που δεν καλύπτονται με DOA απο τους κατασκευαστές π.χ Apple,Lenovo επιδιορθώνονται στα κατα τόπους εξουσιοδοτημένα service.
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη των υπηρεσιών του Inter-eshop.com υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Internet όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση το Inter-eshop.com διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα ΟΦΕΙΛΕΙ να ΜΗ χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του Inter-eshop.com.
 
Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων
Η παρούσα ιστοσελίδα Inter-eshop.com διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές. 
Η ιστοσελίδα Inter-eshop.com διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς και φορολογικούς. 
Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του. 
Επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας Inter-eshop.com που είναι ανήλικοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του Inter-eshop.com μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους, οι διαχειριστές της ιστοσελίδας Inter-eshop.com διαγράφουν τις σχετικές πληροφορίες. 
Επίσης, οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας είναι δυνατόν να επεξεργάζονται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών - πληροφοριών της.
Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy.
 
Παραγγελίες μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου
Για τη χρήση των υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου του δικτυακού τόπου Inter-eshop.com από τον επισκέπτη / χρήστη ζητούνται τα εξής στοιχεία : Ονοματεπώνυμο/ Επωνυμία Επιχείρησης - Διεύθυνση φυσικού προσώπου /Έδρα επιχείρησης - ΤΚ - Τηλέφωνο - E-mail - fax - ΑΦΜ - ΔΟΥ - Πόλη - Χώρα - Στοιχεία Πιστωτικής Κάρτας . 
Τα ανωτέρω στοιχεία απαιτούνται και για την έκδοση των σχετικών παραστατικών (φορολογικών) και διατηρούνται στο οικονομικό αρχείο του Inter-eshop.com Οι διαχειριστές του τόπου Inter-eshop.com μπορούν να χρησιμοποιούν τα στοιχεία που αναφέρονται στο είδος των αποκτούμενων αγαθών και υπηρεσιών μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου προκειμένου να καταγράφουν τα αγοραστικά ενδιαφέροντα του συναλλασσόμενου και να προβαίνουν σε νέες προσφορές, εκτός αν ο επισκέπτης / χρήστης των υπηρεσιών αυτών ζητήσει να μη γίνονται τέτοιου είδους προσφορές. Τα στοιχεία που αφορούν τα αγοραστικά ενδιαφέροντα του επισκέπτη / χρήστη ουδέποτε δύνανται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους.
 
Στοιχεία Πιστωτικής Κάρτας
Η Πιστωτική Κάρτα του επισκέπτη / χρήστη για την εξόφληση υπηρεσιών /συνδρομών του δικτυακού τόπου Inter-eshop.com χρεώνεται μόνο για τη συγκεκριμένη συναλλαγή. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό.Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
 
Cookies
Η ιστοσελίδα Inter-eshop.com χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη / χρήστη κατά την επιλογή ορισμένων υπηρεσιών και υποσέλιδων του δικτυακού τόπου ΜΟΝΟ εφόσον ο χρήστης ενεργοποιήσει την αντίστοιχη επιλογή κατά την εισαγωγή των στοιχείων του στις παραπάνω ιστοσελίδες.
 
Links to 3rd Party Websites ("Δεσμοί")
Ο τόπος Inter-eshop.com περιλαμβάνει links ("συνδέσμους") προς άλλα websites τα οποία και δεν ελέγχονται από την ίδια αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) . Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η Inter-eshop.com για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί οι τόποι ακολουθούν .
 
IP Addresses
H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στην ιστοσελίδα Inter-eshop.com αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
 
Σύμβαση χρήσης 
Ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών της παρούσας ιστοσελίδας παραχωρεί τη συγκατάθεσή του στους κατωτέρω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιλαμβάνονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Συνεπώς, οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών της παρούσας ιστοσελίδας. Εάν δε συμφωνεί, τότε οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου της παρούσας ιστοσελίδας. Ο επισκέπτης / χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των συγκεκριμένων σελίδων για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη αποδοχή των όρων αυτών. 
 
Δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας
Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου Inter-eshop.com συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του site, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών του δικτυακού τόπου Inter-eshop.com και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλο ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να "φορτωθεί", να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. 
Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό Η/Υ (ηλεκτρονικό υπολογιστή) για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από τον δικτυακό τόπο Inter-eshop.com χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. 
Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος κόμβου και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη.
 
Ευθύνη επισκέπτη / χρήστη
Ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου Inter-eshop.com αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται στον δικτυακό τόπο Inter-eshop.com από κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών. 
Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, οι διαχειριστές του δικτυακού τόπου Inter-eshop.com δεν ευθύνονται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του δικτυακού τόπου Inter-eshop.com στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος. 
Τα περιεχόμενα του δικτυακού τόπου Inter-eshop.com παρέχονται "όπως ακριβώς είναι" χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο. Στο μέγιστο βαθμό και σύμφωνα με το νόμο, οι διαχειριστές του δικτυακού τόπου Inter-eshop.com αρνούνται όλες τις εγγυήσεις εκπεφρασμένες ή και συνεπαγόμενες, συμπεριλαμβανομένων, όχι όμως περιοριζόμενων σε αυτό, αυτών, οι οποίες συνεπάγονται την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό. 
Οι διαχειριστές του δικτυακού τόπου Inter-eshop.com δεν εγγυώνται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. 
Επίσης οι διαχειριστές του δικτυακού τόπου Inter-eshop.com δεν εγγυώνται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συγγενικό site ή οι εξυπηρετητές "servers" μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή σας, σας παρέχονται χωρίς "ιούς" ή άλλα επιζήμια συστατικά. 
Οι διαχειριστές του δικτυακού τόπου Inter-eshop.com δεν εγγυώνται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους. 
Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης / χρήστης και σε καμία περίπτωση οι διαχειριστές του δικτυακού τόπου Inter-eshop.com.
 
"Δεσμοί" (links) προς άλλα sites
Οι διαχειριστές του δικτυακού τόπου Inter-eshop.com δεν ελέγχουν τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει η παρούσα ιστοσελίδα μέσω "δεσμών", hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη / χρήση τους οφείλετε να απευθύνεστε απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Οι διαχειριστές του δικτυακού τόπου Inter-eshop.com σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζονται ή αποδέχονται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.
 
Ηλεκτρονικό Εμπόριο
Η παρούσα ιστοσελίδα παρέχει στους επισκέπτες / χρήστες του υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που αυτό τάσσει και μεριμνώντας για την προστασία των προσωπικών στοιχείων που υποβάλλουν για τη χρήση των υπηρεσιών αυτών. Οι διαχειριστές του δικτυακού τόπου Inter-eshop.com δεν ευθύνονται για την ποιότητα των αγαθών που αποκτώνται μέσω των υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου και η συναλλαγή δεσμεύει αποκλειστικά τον επισκέπτη / χρήστη και την εταιρεία παροχής αγαθών. Συνεπώς σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εμπλακεί η παρούσα ιστοσελίδα ή οι διαχειριστές της σε σχετική δικαστική διαφορά που προκύπτει από τη συναλλαγή αυτή. Τέλος, η υπογραφή του χρήστη κατά την παραλαβή των αγαθών, που αποκτώνται μέσω της παρούσης ιστοσελίδας, δηλώνει ότι τα προϊόντα παρελήφθησαν σύμφωνα με την παραγγελία του πελάτη/επισκέπτη/χρήστη. Στην περίπτωση που η παραγγελία έχει σταλεί λανθασμένα, ο πελάτης δεν πρέπει να υπογράφει σε καμία περίπτωση και τα προϊόντα επιστρέφουν στην έδρα της Inter-eshop.com με έξοδα και ευθύνη της Inter-eshop.com.
 
Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι
Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του δικτυακού τόπου Inter-eshop.com καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της ευρωπαϊκής ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του δικτυακού τόπου Inter-eshop.com και του επισκέπτη / χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή. 
 
Τέλος σας υπενθυμίζουμε ότι τα έξοδα αποστολής του προϊόντος προς εμάς σε περίπτωση εγγύησης ή λανθασμένης αγοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.
 
Παρακαλούμε σε περίπτωση που αποστείλετε το ελαττωματικό προϊόν με ΕΛ.ΤΑ. μην το αποστείλετε ως συστημένο αλλά ως απλό δέμα καθώς δεν θα υπάρχει δυνατότητα να παραληφθεί από το τεχνικό μας τμήμα.
 
Πληροφορίες που μοιραζόμαστε με τρίτους
Μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους και σε καμία περίπτωση δε μοιραζόμαστε προσωπικά σας στοιχεία, με μοναδική εξαίρεση αν μας ζητηθεί στα πλαίσια νομικών διαδικασιών. Μοιραζόμαστε με τρίτους πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και την απόδοση των υπηρεσιών μας για τη βελτίωσή και την προώθησή τους, με τη μορφή μη-προσωποποιημένων πληροφοριών ή συγκεντρωτικών στοιχείων.
Μοιραζόμαστε δεδομένα με παρόχους υπηρεσιών που βρίσκονται στην Ελλάδα, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Η.Π.Α. οι οποίες μας βοηθούν στο να εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες μας, στην διασφάλιση της ποιότητας και την εξέλιξη τους. Χρησιμοποιούμε για παράδειγμα τις υπηρεσίες Google Analytics και Skroutz Analytics για την παρακολούθηση της απόδοσης και του τρόπου χρήσης των υπηρεσιών, και τις υπηρεσίες FacebookTwitter, για να μοιραζόμαστε πράγματα μαζί σας και να μπορείτε να μοιραστείτε πράγματα εσείς με τους φίλους σας.
 
Διαχείριση δεδομένων
Στην περίπτωση που έχετε δημιουργήσει λογαριασμό και επιθυμείτε να επεξεργαστείτε τα στοιχεία του μπορείτε να το κάνετε από τη σελίδα του λογαριασμού σας. Από τη σελίδα του λογαριασμού σας μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό των παραγγελιών σας.
Διατηρείτε το δικαίωμα να μας ζητήσετε οποιαδήποτε στιγμή το σύνολο των πληροφοριών που διατηρούμε στις βάσεις δεδομένων μας και συνδέονται με το λογαριασμό σας ή τις αγορές σας, το δικαίωμα της διαγραφής του λογαριασμού σας, καθώς και της εξαίρεσής σας από οποιαδήποτε διαδικασία επεξεργασίας δεδομένων ερχόμενοι σε επικοινωνία μαζί μας με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί.
 
Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου
Η πολιτική απορρήτου μας είναι πάντα εναρμονισμένη με την ισχύουσα ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Διατηρούμε το δικαίωμα αναθεώρησής της. Στην περίπτωση μεγάλων αλλαγών σε αυτή ενημερώνεστε και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εφόσον είστε εγγεγραμμένοι στο δελτίο ειδοποιήσεών μας ή διατηρείτε λογαριασμό σε κάποια από τις υπηρεσίες μας.

 

 

Τηλέφωνο: 2510839249        Email: info@inter-eshop.com